Bij Super Lexi, is het een makkie om een taal te leren gebruiken

Onze begeleiders hebben een passie voor jonge kinderen. Ze werken in hun moedertaal en/of hebben een sterke ervaring met kinderen in het leren van talen. Het zijn professionals die allemaal ervaring hebben in een kunstactiviteit en in de opvang.

Kleine groepen voor persoonlijke aandacht

De workshops groeperen verschillende categorieën van leeftijd: 3-4 jaar, 5-6 jaar en 7-8 jaar, 9-10 jaar… Ze bestaan uit 5-6 kinderen en soms is het maximum aantal 8 kinderen. Deze kleine groepen bevorderen het luisteren, de dialoog en de interactie.

Ze vinden 1/week op dezelfde dag op hetzelfde moment plaats, zodat je kind de taal kan assimileren en regelmatig kan oefenen. U kunt uw kind per kwartaal aanmelden vanaf september tot December en tweejaarlijks van Januari tot Juni


Nassiba

Vloeiend in het Nederlands is ze docent en creatief in haar workshops

Vanesa

Vanesa heeft een gedegen ervaring als Spaanse leraar. Ze is geduldig, attent en heeft een grote aanpassingsvermogen.

Kasia

De plastic kunstenaar en lerares, haar moedertaal is Pools.

Debora

  Debora heeft een stevige ervaring met kinderen aan wie zij het Engels 20 jaar door theater, onderwijsprojecten en shows heeft overgebracht.

Ines

Haar opleiding is een echte aanwinst voor haar zachtaardige en geduldige, creatieve en ondersteunende kinderen in het Nederlands door oog te hebben voor de behoeften van elk van hen, om hen in hun eigen tempo vooruit te helpen.Enfants Super Héros

Wilt u ook dat uw kind een Super Held wordt, meld dan aan voor Super Lexi