Bij Super Lexi, is het een makkie om een taal te leren gebruiken

Ons team bestaat uit gepassioneerde en ervaren animators die in hun moedertaal werken en/of een gedegen ervaring hebben als leraar met kinderen in het leren van talen. Onze animators hebben vaak andere snaren in hun boog door een graad in een artistiek gebied te hebben.

Kleine groepen voor persoonlijke aandacht

De workshops groeperen verschillende categorieën van leeftijd: 3-4 jaar, 5-6 jaar en 7-8 jaar, 9-10 jaar… Ze bestaan uit 5-6 kinderen en soms is het maximum aantal 8 kinderen. Deze kleine groepen bevorderen het luisteren, de dialoog en de interactie.

Ze vinden 1/week op dezelfde dag op hetzelfde moment plaats, zodat je kind de taal kan assimileren en regelmatig kan oefenen. U kunt uw kind per kwartaal aanmelden vanaf september tot December en tweejaarlijks van Januari tot Juni


Catalina

Catalina onderwijst Engels en ze is docent en creatief in haar workshops

Vanesa

Vanesa heeft een gedegen ervaring als Spaanse leraar. Ze is geduldig, attent en heeft een grote aanpassingsvermogen.

Jessica

Jessica studeert in het Engels. Haar kracht is om de verbeelding van kinderen briljant te stimuleren.

Yannic

Opgeleid als theaterleraar heeft hij al jaren troepen getraind. Hij is een pedagoge, geduldig, attent en oplettend. 

Iban

Hoogleraar gitaar en hoger Conservatorium heeft hij ook meester als leraar. Met meer dan 23 jaar ervaring leert hij kinderen en volwassenen.

Zachari

Zachari is een acteur en gepassioneerd over theater; hij is grappig, luistert en brengt zijn passie en knowhow over aan kinderen

Isabelle

Ze heeft een CELTA-diploma aan de University of Cambridge en een Master’s degree in English uit Southampton. Ze is dynamisch, zoet en creatief.

Charlotte

  Charlotte heeft een gedegen ervaring met kinderen naar wie ze Engels overbrengt. Zij heeft een graad in de Geschiedenis en het Theater van de Kunst in Canada.

Ines

Haar opleiding is een echte aanwinst voor haar zachtaardige en geduldige, creatieve en ondersteunende kinderen in het Nederlands door oog te hebben voor de behoeften van elk van hen, om hen in hun eigen tempo vooruit te helpen.Enfants Super Héros

Wilt u ook dat uw kind een Super Held wordt, meld dan aan voor Super Lexi